BEHEER

WIJ ZORGEN VOOR UW WONING ZOALS U DAT ZELF DOET

Bij AMSTERDAM HOUISNG streven wij naar persoonlijk contact om ons dienstenpakket zo goed mogelijk op uw wensen af te stemmen. Zo kunt u er zelf voor kiezen in welke mate u op de hoogte gehouden wil worden van het reilen en zeilen binnen uw vastgoedportefeuille. Als u het beheer graag zoveel mogelijk uit handen wil geven, kan Beheer Amsterdam u van alle taken ontzien zonder dat u er verder naar om hoeft te kijken. Tot onze standaardtaken behoren onder andere:

het incasseren van de maandelijks te ontvangen huur. Bij bestaande huurcontracten waar mogelijk via een automatische incasso en bij nieuwe huurcontracten in principe altijd via een automatische incasso.

het opnieuw verhuren van leeggekomen woningen

het doorvoeren van de jaarlijkse huurprijsverhogingen

contact onderhouden met huurders over huurprijs, onderhoud, e.d.

het betalen van vaste lasten, zoals watergeld, opstalverzekering en onderhoudsfacturen

het eventueel na-calculeren van (vaste) lasten aan huurders

opdracht geven voor onderhouds- en reparatiewerkzaamheden en het controleren van de juiste uitvoering van deze werkzaamheden

het opstellen van een overzicht per kwartaal per object, waarop huurinkomsten en uitgaven worden vermeld

het uitvoeren van een jaarlijkse preventieve controle door Beheer Amsterdam en het laten uitvoeren van een controle door een onderhoudsbedrijf per 18 maanden. Bevindingen van deze controles worden schriftelijk aan de eigenaar gerapporteerd zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Heeft u nog vragen of wilt u een vrijblijvende afspraak maken, neem dan contact op via het contactformulier.


The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

Contact us

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

FOLLOW US

       

PARTNERS